Saturday, 2024-04-20, 3:30 AM
GameCenter

 "El Clasico" - GaMe CeNTer

Site menu
Login form
Site friends
Reklam Almak İçin Tıklayın
Statistics
Our poll
Sitemiz Nasıl Olmuş?
Sonuç: 198
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
GaMe CeNTer » Avrupa'dan Haberler » Haberler » "El Clasico"
"El Clasico"
macleron Tarih: Saturday, 2007-12-22, 9:23 AM | Message # 1
Yeni Üye
Grup: Süper Mod
Mesajlar: 30
Seviye: 0
Durum: Çevrimdışı
Dünyanýn en büyük derbi karþýlaþmalarýndan biri olarak kabul edilen "El Clasico" unvanlý Real Madrid-Barcelona futbol karþýlaþmasý öncesi, her iki kulüp yöneticileri maçla ilgili iddialý açýklamalarda bulundu.

Her iki takým için de La Liga'da sezonun en önemli karþýlaþmasý olarak kabul edilen ve tüm dünya spor basýnýnýn büyük dikkatle takip ettiði derbi maçý öncesinde son basýn açýklamalarýný yapan kulüp baþkanlarý, takýmlarýna güvendiklerini ve galip geleceklerini ifade ettiler. Ýspanyol spor gazetesi Marca'da yer alan haberde, Barcelona Baþkaný Joan Laporta, Real Madrid'den daha iyi oynadýklarýný ve bu yüzden galip gelen tarafýn kendileri olacaklarýný ifade etti. Geleneksel olarak basýn mensuplarýyla yenen akþam yemeðinde konuþan Laporta, "Galip gelmemiz durumunda Barcelona taraftarlarýna verebileceðimiz en güzel yýlbaþý hediyesini vermiþ olacaðýz. Kendi sahamýzda oynamýþ olmanýn avantajýný kullanmamýzda gerekiyor, bu da bizi galibiyete ulaþmak için zorunlu kýlan en önemli etken" dedi. Laporta, Barcelona basýnýndan yeterli desteði alamadýklarý konusunda sitem ederek, "Barcelona Kulübü olarak basýndan yeterli desteði alamadýðýmýzý düþünmekteyim. En azýndan Real Madrid'in basýn tarafýndan arkasýna aldýðý desteði maalesef biz kendi adýmýza göremiyoruz" diye konuþtu.

Yine Marca gazetesine konuþan Real Madrid Baþkaný Ramon Calderon da, maçýn mutlak galibinin kendileri olacaklarýný söyledi. Ýspanya'nýn Alicante þehrinde kiþisel bir ziyaret sýrasýnda konuþan Calderon, "Kolay maç olmayacak hiç þüphesiz ama bizim takýmýmýz adeta bu karþýlaþma için hiç olmadýðý kadar kenetlenmiþ durumda. Biz rakibimizdeki eksiklikleri kendi adýmýza bir avantaj olarak görmüyoruz çünkü Barcelona kulübü, tamamý yýldýzlardan kurulu bir ekip. Eksik olan oyuncunun yerine yine bir o kadar kalitelisini koyabilecek bir kadroya sahip. Ama belirtmeliyim ki, Real Madrid takýmý bu karþýlaþmanýn her þeye raðmen mutlak galibi olacaktýr, hatta maçýn skorunu 3-1 galibiyet olarak tahmin ediyorum" dedi. Barcelona-Real Madrid maçýný, dünyada eþine zor rastlanabilecek bir futbol ziyafeti olarak gördüðünü söyleyen Calderon, "Belki de dünyada bu kadar çok futbol yýldýzýný bir arada görme þansýný yakalayabileceðiniz tek futbol karþýlaþmasý budur" ifadelerini kullandý.

Marca gazetesine çarpýcý açýklamalarda bulunan Real Madrid Kaptaný Raul, Pazar günü oynayacaklarý maçýn kendisi için bugüne kadar geride býraktýðý 15 Barcelona derbisinden daha önemli olduðunu ve sanki son Barcelona-Real Madrid derbisine çýkýyormuþcasýna hýrslý oynayacaðýný söyledi. Raul, "Bu belki de Real Madrid'de son sezonum olabilir. Artýk gelecek sezon ne olacaðýný bilemem. O yüzden bu karþýlaþma, Barcelona'ya karþý oynayacaðým son deplasman olabilir ve kariyerimdeki en önemli karþýlaþmalardan biri olarak görüyorum ve bu þekilde maça kendimi hazýrlamýþ durumdayým. Zaten bir futbolcunun kariyerinde yaþayabileceði en önemli karþýlaþmalardan biridir Barcelona-Real Madrid karþýlaþmalarý. Her zaman büyük önemi vardýr ve unutulmazdýr, sahada verdiðiniz mücadele, taraftarlar ve birde gol atarsanýz o zaman unutulmazlaþýr her þey" diye konuþtu.

 
ßÿHâ©kèr Tarih: Saturday, 2007-12-22, 11:18 AM | Message # 2
Admin
Grup: Admin
Mesajlar: 216
Seviye: 0
Durum: Çevrimdışı
soal kanka smile

Bir insan taraf tutmaya baºlar baºlamaz, dünyada da o kadar az ºeyi görmeye baºlar.

 
GaMe CeNTer » Avrupa'dan Haberler » Haberler » "El Clasico"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: